Az univerzális ENEOS fék- és tengelykapcsoló folyadék termékcsalád hosszú élettartamú, teljes mértékben szintetikus fékfolyadék technológia, ami javasolt bármely típusú hidraulikusan működtetett fék és tengelykapcsoló rendszerhez, és speciálisan az ABS (blokkolásgátló fékrendszer) rendszerekhez. A kiváló, biztonságos fékhatás eléréséhez akár a legnehezebb körülmények között is, a termékcsaládba tartozik az ultra magas teljesítményű ENEOS Performance Racing Brake Fluid DOT 4, amit a motorsport extrém fékezésekkel tarkított vezetési stílusához fejlesztettek ki.

ENEOS Brake & Clutch DOT4

Univerzális, magas forráspontú, szintetikus fékfolyadék. Javasolt olyan hidraulikusan működtetett fék és tengelykapcsoló rendszerhez és ABS-rendszerekhez, amelyek egy nem szilikon alapú DOT 3 vagy DOT 4 szintetikus folyadékot igényelnek. Minden fékrendszerhez alkalmazható. Ez a speciális összetétel biztonságos fékezést biztosít a legnehezebb feltételek mellett is.


Specifikációk és jóváhagyások: SAE J1703/J1704, FMVSS 116 DOT 3/DOT 4

Cikkszám: E.BCDOT4
1,890.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS Brake & Clutch DOT5.1

Nagy teljesítményű, hosszú élettartamú, teljes mértékben szintetikus fékfolyadék. Javasolt bármely típusú hidraulikusan működtetett fék és kuplung rendszerhez, és speciálisan az ABS rendszerekhez. Ezt a nem szilikon alapú folyadékot a DOT 5.1 szabványnak megfelelően fejlesztették ki, és megfelel a DOT 4 és DOT 2 gyártói ajánlásoknak is. Úgy alakították ki, hogy biztonságos fékezést biztosítson a legnehezebb feltételek mellett is.

Specifikációk és jóváhagyások: SAE J1703, FMVSS 116 DOT 5.1 a base non siliconica DOT 4 / DOT 3, ISO 4925 (5.1/4/3)

Cikkszám: E.BCDOT5.1
2,430.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS RACING Brake Fluid

Kiemelkedően nagy teljesítményű, teljes mértékben szintetikus, versenyekhez készült fékfolyadék. Kifejezetten a versenysportokra fejlesztették ki, extrém fékezésekkel tarkított vezetési stílushoz. Kiemelkedően magas forráspontot biztosít 312 ̊C-on, így alkalmazhatósága meghaladja a hagyományos DOT 4 szabvány követelményeit. Javasolt a motorsportban és a nagy teljesítményű járművekben használt fékrendszerekhez, a „kemény pedál” fékhatás eléréséhez. Sport és nagyteljesítményű személygépkocsikhoz és motorkerékpárokhoz tervezték, verseny fékrendszerekben való felhasználásra, szénszálas, kerámia vagy acéltárcsás fékrendszerekben, valamint tengelykapcsoló működtető rendszerekben.

Specifikációk és jóváhagyások: SAE J1703, FMVSS 116 DOT 3 / DOT 4

1274848.jpg