Multifunkciós spray

Többféle felhasználású tisztító, zsírzó, olajos védelmet képző aerosol, ami egyaránt használható gépműhelyekben, autókban, lakókocsikban, motorkerékpárokon, kerékpárokon, házi barkácsgépeken, szerszámokon. Könnyen behatol a résekbe és kiszorítja a vízet, oldva a rozsdát a csavarokon, anyákon, zárakon. Ellenálla hidegnek, melegnek, sós víznek, ezáltal konzerválja a fém alkatrészeket.

 

400 ml

Féktisztító

Erőteljes, csúcsminőségű tisztító spray motorkerékpár fékekhez. Hatékonyan távolítja el a fékport, zsírt, olajat a kritikus fékalkatrészekről, kuplungról. Féktárcsán, fékbetéten, fék munkahengeren és féknyergen egyaránt használható. Gyorsan szárad, nem képez filmréteget, nem hagy zsíros foltokat.

 

400 ml

Lánctisztító

Ezt a kíváló minőségű lánctisztítót azért fejlesztette ki az ENEOS, hogy védje és karbantartsa az összes típusú láncot, legyen szó motorkerékpárról vagy quadról. Eltávolítja a lerakódott, kenőanyagba ragadt szennyeződéseket, olajokat és zsírokat. Lassan párolgó, hatását sokáig megörző termék.

 

400 ml

Lánckenő spray

Ez a szintetikus alapú, csúcsminőségű lánckenő/láncolajozó spray egyaránt hazsnálható közúti és Off-Road járműveken, Gokartokon. Hosszú kenési periódusra tervezve, rozsdagátló, víztaszító tulajdonságokkal ellátva. Mindenféle motorsportban használt hajtólánc kenésére megfelelő, hagyományos és O-gyűrűs kivitelre is. Extrém körülmények közé is ajánlott, gyors sebességű, nagyon gyorsan forgó láncokhoz. Megfelelő kenése által kevésbé fogja vissza a lánc gördülését, csökkenti a kopást. Hamar védőfilm réteget képez és nem fröcsög a láncról.

 

400 ml

Motortisztító spray

Nagy hatásfokú tisztító, erősen szennyezett alkatrészekhez, motorkerékpárokhoz és láncokhoz. A speciális összetevőinek segítségével gyorsan feloldja az olajat és a lerakódott szennyeződéseket. Nagyon erős zsírtalanító hatású, ugyanakkor az elektromos berendezésekben nem tesz kárt. Csak a felületre kell permetezni, majd egy kis idő után tiszta vízzel locsolható, vagy nedves ecsettel tisztítható a szennyeződött terület.

 

400 ml

Sisak és rostély tisztító

Csúcsminőségű tisztítószer a sisak külsejének és a sisak rostélyának a tisztítására, mely nem karcolja meg a felületet és nem roncsolja a sisak fényezését. Tökéletes megoldás rovareltávolításra is. Minden típusú bukósisakhoz és rostélyhoz is használható. Semlegesek, nem agresszívek az összetevői. Nagy fényt biztosít, mind e mellett citrus illattal segíti a sisak jó kondíciójának megörzését. Szilikon-mentes termék.

 

400 ml

154816313.jpg