Japán legnagyobb és legrégebbi olaj- és energiaipari vállalataként, az ENEOS Corporation hagyományosan a japán motorkerékpár-gyártók legnagyobb minőségi kenőanyag beszállítója világviszonylatban. Az ENEOS több évnyi kiváló mérnöki munka eredménye, ami alatt fejlett, nagy teljesítményű szintetikus kenőanyagokat fejlesztettek ki, melyek megfelelnek a gyári követelményeknek, ugyanakkor kiválóan teljesítenek a MotoGP versenyek győztes motorkerékpár olajaiként, igazán extrém üzemi körülmények között is. A motorkerékpár-gyártókkal és a gyári versenycsapatokkal együtt szerzett nagy tapasztalata alapján a vállalat gondosan választotta ki az innovatív teljesítményformulákat a sportos japán motorkerékpárokhoz, hogy a motor maximális teljesítményt és nyomatékot érjen el, maximális üzemanyag-megtakarítás és kompromisszummentes motorvédelem mellett. A ENEOS Corporation tapasztalata és tudása hozta létre a motorkerékpárok bármely típusa számára az ENEOS kenőanyagok széles választékát. Mindegy, hogy verseny, sport, speed, MotoGP, Supersport, enduro, off-road vagy scooter, az ENEOS termékcsalád páratlan váltást, gyorsulást, nyomatékot biztosít és késedelem nélküli gázreakciót garantál.

ENEOS Max Performance 10W-30

Ez egy új generációs, nagy teljesítményű, üzemanyag-megtakarítást eredményező motorolaj 4-ütemű motorokhoz, speciálisan a Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki és egyéb japán motorkerékpárokhoz. Szintén alkalmazható európai és amerikai 4-ütemű motorral szerelt nagy teljesítményű motorkerékpárokhoz, scooterekhez, sport, ATV, street & road, trail, crossmotorokhoz és motorokhoz. Kiegyensúlyozott összetételének köszönhetően túlteljesíti a japán gyártók üzemanyag-megtakarítási és motor tisztítási követelményeit, kiváló motorvédelmet nyújt, valamint a kuplung és a váltó rendkívül jó működését biztosítja minden vezetési körülmény mellett. A motor hosszabb élettartamát teszi lehetővé, és az eredeti OEM teljesítmény a motor teljes élettartama alatt megmarad.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ, JASO MA2, JASO T903

Cikkszám: E.MP10W30/1
3,503.00 Ft
Kiszerelés:

City Performance Scooter

Nagy teljesítményű olaj, amit scooterekhez, maxi-scooterekhez, 3-kerekűekhez és szárazkuplungos, 4-ütemű motorral szerelt, katalizátoros vagy anélküli motorkerékpárokhoz fejlesztettek ki. Bármelyik városi forgalomban futó scooterhez alkalmazható. Szintetikus alapolajnak köszönhetően kiváló védelmet biztosít extrém körülmények között is, hideg indításnál, rövid és hosszú városi úton, magas hőmérsékleten és a motor üresben járatásakor a jelzőlámpák előtt és a közlekedési dugókban. Arra tervezték, alacsony olaj és üzemanyag fogyasztás mellett is kiválóan védje a motort.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ, JASO MB

Cikkszám: E.CP10W40/1
3,083.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS GP4T Ultra Racing 10W40

Teljes mértékben szintetikus, versenyteljesítményt nyújtó motorolaj motorkerékpárok számára. Ez a legfejlettebb, kiemelkedően nagy teljesítményű olaj nagy teljesítményű, 4-ütemű motorral szerelt, beépített sebességváltóval rendelkező vagy anélküli, nedves vagy szárazkuplungos, nagyon nagy sebességgel és magas hőmérsékleten futó versenymotorok számára, amilyenek a sport, speed, Supersport, enduro, uphill/gyorsulási, salakmotorok és MX, ATV motorok, mopedek. Maximális teljesítményt nyújt a váltás, gyorsulás, erőnyomaték és a gázadásra adott azonnali válasz tekintetében. Kompromisszummentes védelmet biztosít a motor, a kuplung és a sebességváltó számára, ami megtorpanás néküli reakciókat, rángatás nélküli sebességváltást és garantálja a nedves kuplung tökéletes zárását induláskor, gyorsításkor és teljes sebességnél. Az ENEOS Racing technológiája a garancia, hogy a gázkar meghúzására azonnal kivételes gyorsulást és maximális erőt
élvezhessen.

Specifikációk és jóváhagyások: API SL, JASO MA2, JASO T903

Cikkszám: E.GP10W40/1
5,054.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS Max Performance 10W-40

Ez egy nagy teljesítményű motorolaj 4-ütemű motorokhoz, speciálisan a Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki és egyéb japán motorkerékpárokhoz. Szintén alkalmazható európai és amerikai 4-ütemű motorral szerelt nagy teljesítményű motorkerékpárokhoz, scooterekhez, sport, ATV, street & road, trail, crossmotorokhoz és motorokhoz. Kiváló teljesítményt nyújt az új és a régebbi japán, amerikai, európai és más ázsiai gyártók motorkerékpárjai esetén, kiváló motorvédelmet nyújt, valamint a kuplung és a váltó rendkívül jó működését biztosítja minden vezetési körülmény mellett. Megtorpanás nélküli gázreakciókat, rángatás nélküli sebességváltást és a nedves kuplung tökéletes zárását biztosítja induláskor, gyorsításkor és teljes sebességnél.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ, JASO MA2, JASO T903

Cikkszám: E.MP10W40/1
3,205.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS MAX Performance Offroad 10W-40

Ez egy nagy teljesítményű motorolaj speciálisan 4-ütemű terepmotorokhoz kifejlesztve. Gondosan kiválasztott alapanyagai maximális teljesítményt nyújtanak a versenymotorokban nagyon nagy igénybevételt jelentő feltételek mellett is. A maximális motorozási élményért fejlesztették ki. Jobb súrlódás-csökkentési jellemzőket biztosít, hogy segítse a súrlódás miatti veszteségek minimalizálását, ugyanakkor kiemelkedő védelmet nyújt a motorikus alkatrészek kopása ellen. A nagyon magas hőellenállás és az ugrásszerű terhelés esetén is megfelelő teljesítménye miatt ideális az offroad versenyekre is. Túlteljesíti a gyári követelményeket a nedveskuplung és sebességváltó működését és a kuplung védelmét tekintve, gyors és egyenletes sebességváltást és rövidebb idő alatt bekövetkező gyorsulást tesz lehetővé.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ, JASO MA2, JASO T903

Cikkszám: E.MPOFF10W40/1
3,482.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS GP4T Ultra Racing+ 10W50

Teljes mértékben szintetikus, extrém versenyteljesítményt nyújtó motorolaj, motorkerékpárok számára. Ez a legfejlettebb, kiemelkedően nagy teljesítményű olaj nagy teljesítményű, 4-ütemű motorral szerelt, beépített sebességváltóval rendelkező vagy anélküli, nedves vagy szárazkuplungos, nagyon nagy sebességgel és magas hőmérsékleten futó versenymotorok számára, amilyenek különösen az enduro, cross, uphill vagy salakmotorok. Maximális teljesítményt nyújt a váltás, gyorsulás, erőnyomaték és a gázadásra adott azonnali válasz tekintetében. Kompromisszummentes védelmet biztosít a motor, a kuplung és a sebességváltó számára, ami megtorpanás néküli reakciókat, rángatás nélküli sebességváltást és a nedves kuplung tökéletes zárását induláskor, gyorsításkor és teljes sebességnél. Az ENEOS Racing technológiája garantálja, hogy a gázkar meghúzására azonnal kivételes gyorsulást és maximális erőt élvezhessen.


Specifikációk és jóváhagyások: API SL, JASO MA2, JASO T903

ENEOS GP4T Ultimate Racing 10W60

Teljes mértékben szintetikus, a legextrémebb versenyteljesítményt nyújtó motorolaj, motorkerékpárok számára. Ez a legfejlettebb, kiemelkedően nagy teljesítményű olaj nagy teljesítményű, 4-ütemű motorral szerelt, beépített sebességváltóval rendelkező vagy anélküli, nedves vagy szárazkuplungos, a legextrémebb feltételek között és hőmérsékleten, terepen vagy közúton, illetve versenypályán futó versenymotorok számára. A sport, speed, Supersport, enduro és salakmotorok számára kifejlesztve, maximális teljesítményt nyújtva a váltás, gyorsulás, erőnyomaték és a gázadásra adott azonnali válasz tekintetében. Kompromisszummentes védelmet biztosít a motor, a kuplung és a sebességváltó számára, ami megtorpanás nélküli reakciókat, rángatás nélküli sebességváltást és a nedves kuplung tökéletes zárását biztosítja induláskor, gyorsításkor és teljes sebességnél. Az ENEOS Racing technológiája a garancia rá, hogy a gázkar meghúzására azonnali, kivételes gyorsulást és maximális erőt élvezhessen.

Specifikációk és jóváhagyások: API SL, JASO MA2, JASO T903

ENEOS GP4T Ultra Enduro 15W-50

Ez a legfejlettebb 4T Racing motorolaj, teljes mértékben szintetikus észter alapú olaj, nagy teljesítményű, 4-ütemű motorral szerelt, beépített sebességváltóval rendelkező vagy anélküli, nedves vagy szárazkuplungos, nagyon nagy sebességgel és hőmérsékleten futó nagy teljesítményű motorok számára, amilyenek például a sport, speed, MotoGP, Supersport, enduro, uphill/gyorsulási, salakmotorok és MX, ATV motorok, mopedek. Különösen javasolt a KTM motorkerékpárokhoz.


Specifikációk és jóváhagyások: API SL, JASO MA

Cikkszám: E.GP15W50/1
6,203.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS Max Performance 15W-50

Ez egy nagy teljesítményű motorolaj 4-ütemű motorokhoz, speciálisan az európai és amerikai motorkerékpárokhoz. Alkalmazható a motorkerékpárok széles köréhez, amilyenek a 4-ütemű motorral szerelt nagy teljesítményű motorkerékpárok, scooterek, sport, ATV, street & road, trail, crossmotorok és motorok. Kiváló teljesítményt nyújt az új és a régebbi motorkerékpárok esetén, rendkívül jó motorvédelmet nyújt, valamint a kuplung és a váltó kiváló működését biztosítja minden vezetési körülmény mellett. Megtorpanás nélküli gázreakciókat, rángatás nélküli sebességváltást és a nedves kuplung tökéletes zárását biztosítja induláskor, gyorsításkor és teljes sebességnél.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ, JASO MA2, JASO T903

ENEOS Performance 20W-50

Magas minőségű ásványi olaj, amit az optimális motorvédelemhez fejlesztettek ki a beépített sebességváltóval rendelkező vagy anélküli, nedves vagy szárazkuplungos, katalizátoros vagy anélküli 4-ütemű motorkerékpárokhoz, street, cross, trail, ATV
motorokhoz és mopedekhez. A hagyományos motorkerékpárokhoz és jachtokhoz fejlesztették ki. Extrém nyomásvédelmet nyújt, és biztosítja a motor és a sebességváltó hosszú élettartamát. Segít tisztán tartani a motort. A nedves kuplungtárcsáknak optimális súrlódást biztosít, és kiváló kuplung lezárást indításkor, gyorsításnál és teljes sebességben. Különösen ajánlott Chopper, Cruiser, Adventure motorokhoz, pl. BMW, Harley-Davidson, Yamaha.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ/SH/SG, JASO MA2, JASO T903

Cikkszám: E.PER20W50/1
3,691.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS GP4T Ultra 2T

Ez egy kiemelkedően magas minőségű, teljes mértékben szintetikus olaj 2-ütemű motorral szerelt verseny- és sportmotorokhoz, enduro és verseny gokartokhoz, amelyek extrém versenykörülmények között futnak terepen és közúton, valamint a versenypályán. Gondosan kiválasztott teljes mértékben szintetikus alapolajainak és adalékanyagcsomagjának köszönhetően biztosítja a motor védelmét, a hosszú élettartamú, kiváló kenést a legextrémebb hőmérsékleteken is, valamint hosszú távon garantálja az alacsony lerakódási szintet és a csökkentett károsanyag kibocsájtást. A nagy teljesítményű és a legigényesebb 2-ütemű motorkerékpárokhoz, speed, trail, cross és enduro motorokhoz, melyek nagy teljesítményű, nagy fordulatszámú 2-ütemű motorral rendelkeznek.


Specifikációk és jóváhagyások: API TC+/TC, JASO FC, ISO-L-EGD

ENEOS MAX PERFORMANCE 2T

Ez egy nagy teljesítményű, fejlett, fél-szintetikus motorolaj 2-ütemű motorokhoz bárhol, bármely évszakban. Ez az olaj minimalizálja a füstkibocsátást és kiváló, a motor teljes élettartama alatt biztosított motorvédelmet nyújt. Optimális kenést biztosít nagyon hideg és nagyon meleg hőmérsékleten. Minden 2-ütemű motorkerékpárhoz, trail, cross és enduro motorokhoz és mopedekhez, melyek nagy teljesítményű és nagy fordulatszámú 2-ütemű motorral rendelkeznek. Megfelel és túlszárnyalja a járműgyártók (OEM) szigorú teljesítmény-követelményeit is. Keverési arány: 2%-4% a gyártó ajánlásától függően


Specifikációk és jóváhagyások: API TC, ISO-L-EGD, JASO FC/FD (kevés füst)

Cikkszám: E.MP2STROKE/1
3,340.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS GP4T Performance Racing 5W30

Kimagaslóan nagy teljesítményű, teljes mértékben szintetikus motorolaj, motorkerékpárok számára. Ez a legfejlettebb teljesítménynövelő olaj, nagy teljesítményű, 4-ütemű motorral szerelt, beépített sebességváltóval rendelkező vagy anélküli, nedves vagy szárazkuplungos, nagyon nagy sebességgel és magas hőmérsékleten üzemelő motorkerékpárok számára. Maximális teljesítményt nyújt a váltás, gyorsulás, erőnyomaték és a gázadásra adott azonnali válasz tekintetében, maximális motorvédelem mellett. Az ENEOS Racing technológia garantálja, hogy a gázkar egyetlen meghúzására kivételes gyorsulást és maximális erőt élvezhessen. Az ENEOS gondosan választott ki innovatív teljesítmény-formulákat a japán motorkerékpárokhoz, hogy a motor maximális teljesítményt és nyomatékot érjen el, a maximális üzemanyag-megtakarítás és a kompromisszummentes védelem mellett.


Specifikációk és jóváhagyások: API SL, JASO MA2, JASO T903

Cikkszám: E.GP5W30/1
5,082.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS GP4T Ultra Street 5W40

Kimagaslóan nagy teljesítményű, teljes mértékben szintetikus motorolaj, motorkerékpárok számára. Speciálisan a nagy teljesítményű 4-ütemű motorral szerelt BMW, illetve Piaggio motorkerékpárok számára fejlesztették ki, melyek nagy fordulatszámon futnak, akár extrém sebességgel és hőmérsékleten. Maximális teljesítményt nyújt a váltás, gyorsulás, erőnyomaték és a gázadásra adott azonnali válasz tekintetében maximális motorvédelem mellett. Az ENEOS teljes mértékben szintetikus technológiája a gázkar egyetlen meghúzására kivételes gyorsulást és maximális erőt biztosít. A JXTG gondosan választott ki innovatív teljesítményformulákat az európai motorkerékpár motorokhoz, hogy a motor maximális teljesítményt és nyomatékot érjen el, a maximális üzemanyag-megtakarítás és a kompromisszummentes motorvédelem és hosszú élettartam mellett.


Specifikációk és jóváhagyások: API SL, JASO MA2, JASO T903

City Performance Scooter Gear Oil

Ez egy nagy teljesítményű hajtómű-olaj, amit speciálisan szárazkuplungos és a motor karterétől leválasztott sebességváltós scooterekhez fejlesztettek ki, amelyek a motorolajtól eltérő váltóolajat igényelnek. Úgy tervezték, hogy kiváló védelmet biztosítson extrém körülmények között is, hideg indításnál, rövid és hosszú városi úton, magas hőmérsékleten és a motor üresben járatásakor a jelzőlámpák előtt és a közlekedési dugókban. Egyenletes sebességváltást biztosít és kifejezetten a sebességváltó élettartamának meghosszabbítására tervezték.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ, JASO MB, SAE 10W-40
 

Cikkszám: E.CPGEAR/1
2,347.00 Ft
Kiszerelés:

6l9a1940.jpg