Az ENEOS a világhírű prémium kategóriás termék márkaneve, amelynek gyártója Japán legnagyobb olaj- és energiaipari cége, az: ENEOS Corporation. Az ENEOS márkanév a ENEOS Corporation vállalat filozófiáját és értékrendjét követi.
 

FEJLETT JAPÁN TECHNOLÓGIÁVAL GYÁRTOTT KENŐANYAGOK

 

A világ legnagyobb járműgyártói számára gyártja a különböző gyári olajokat, szállítja a gyárakba az első feltöltéshez a kenőanyagot, illetve egyéb speciális termékeket. Az ENEOS Corporation prémium minőségű termékeket fejleszt, ami a teljes ENEOS termékcsaládra igaz. A japán járműgyártókkal való közös kutatás és mérnöki munka eredményeképp, az ENEOS Corporation belső kutató (R&D) csapata fejlett adalékanyagokkal és alapolaj-technológiával gyártott kiváló kenőanyagokat fejlesztett és folyamatosan fejleszt. Emiatt az ENEOS márkanévvel ellátott termékek a világon a jelenleg elérhető egyik legmagasabb minőségű kenőanyagok.

Az ENEOS motorolaj kimagasló erőt és teljesítményt biztosít, nagyobb üzemanyag-megtakarítás mellett, széleskörű alkalmazással, ami magába foglalja a személyautókat, a nagy teljesítményű, sportautókat, a motorokat, a tehergépjárműveket és az ipari munkagépeket is. Ez a fejlett technológia garantálja bármely típusú motor esetén annak hosszú távú védelmét, akár a legnehezebb körülmények között is. Japán legnagyobb multú olajvállalata, története 1888-tól kezdődik. Az ENEOS Corporation és a hozzá tartozó leányvállalatok a kutatást, termelést, finomítást, forgalmazást, és a marketing tevékenységeket is ellátják, a termékeik az olaj és a földgáz, valamint a kapcsolódó feldolgozott termékek.

A finomítás és kereskedelem szegmense magában foglalja a benzin, kerozin, dízelolaj, nehéz üzemanyagok, petrolkémiai termékek, műanyagok, és más kapcsolódó termékek előállítását is. A kőolaj és a földgáz kutató és termelő részlege folyamatosan területeket vásárol, ahol a lehető legrövidebb idő után megindítja a kitermelést.

View the embedded image gallery online at:
https://www.eneos-olaj.hu/jxnipponoil#sigFreeId93a02e7f85

 

Az ENEOS motorolaj kimagasló erőt és teljesítményt biztosít, nagyobb üzemanyag-megtakarítás mellett, széleskörű alkalmazással, ami magába foglalja a személyautókat, a nagy teljesítményű, sportautókat, a motorokat, a tehergépjárműveket és az ipari munkagépeket is. Ez a fejlett technológia garantálja bármely típusú motor esetén annak hosszú távú védelmét, akár a legnehezebb körülmények között is. Az ENEOS folyamatosan szélesíti termékpalettáját, hogy minden felhasználó igényét professzionálisan szolgálja ki. Legyen szó akár a legextrémebb hőmérsékletnek kitett nagyteljesítményű versenyautókról és versenymotorokról, vagy a környezetbarát hibrid járművekről, a városi használatú kis köbcentis autóktól kezdve az autópályázó dízelekig az ENEOS mindegyik számára ideális választás. Ezen kívül folyamatosan fejleszt kiegészítő termékeket, mint a váltófolyadékok, a fék- és tengelykapcsoló folyadékok, hűtőfolyadékok és fagyállók. Minden terméket a legszigorúbb járműipari szabványok követelményeinél is magasabb minőségre terveztek.

Az ENEOS Corporation vállalat neve elsősorban Japánban, Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában ismert. A vállalat csoport jelen van a teljes energetikai szektorban, ezzel egyedülálló portfóliót kínál ügyfeleinek az egész világban. Japánban piacvezető, közel 13.000 saját (ENEOS) benzinkútat számláló hálózattal rendelkezik. Egész Ázsia legnagyobb energetikai gyártó kapacitásával büszkélkedhet.

View the embedded image gallery online at:
https://www.eneos-olaj.hu/jxnipponoil#sigFreeIdf895f0cfa2

 

AZ ENEOS MÁRKANÉV PIACI ERŐSÖDÉSE EURÓPÁBAN

 

ENEOS AC Milan KatanaA ENEOS Corporation-t 1888-ban alapították, Európában 1986. óta működik teljes egészében saját tulajdonban lévő ENEOS Europe leányvállalatán keresztül. A londoni székhelyű európai leányvállalatot azzal a céllal alapították, hogy az Európában lévő japán járműgyártókat ellássa OEM kenőanyagokkal, ezzel bevezesse az ENEOS termékeket az európai piacra. Azóta a ENEOS Europe fokozatosan tovább növelte a jelenlétét a régióban. Nagy hozzáadott értékű, költséghatékony és környezetbarát megoldásai miatt az ENEOS kenőanyagokat a műszaki szempontból leginnovatívabb termékek között tartják számon a szakértők, autószalonok, autószerelők, a szervizek és a flotta tulajdonosok, illetve végfelhasználók egész Európában. Ma már az ENEOS fejlett japán technológiával készülő kenőanyagai egyre elterjedtebbek az európai országokban. Az utóbbi években a vállalat exponenciális növekedést élt meg az ENEOS termékek páratlan minősége és célratörő értékesítési és marketing stratégiájának köszönhetően. A világméretű együttműködés az AC Milan futballcsapattal, a 2021-ben megkötött történelmi szponzorszerződés a Monster Energy Yamaha MotoGP csapattal és az új, 2020-ban piacra dobott Katana olajflakonok magával ragadó dizájnja a legfontosabb események, amelyek mind az ENEOS márkanév imidzsének megerősítését célozták Európában és a világon.

 

Első sorban a japán autógyáraknak a beszállítója, de további autógyáraknak való együttműködése kapcsán világviszonylatban is az egyik legfontosabb OE olajbeszállítója. Az ENEOS a japán járműgyártókkal szoros együttműködésben fejleszti legújabb technológiákat ötvöző termékeit. A Forma 1-ben, a Super GT  szériában, a Dakar rallykon, a Drift versenyeken és a MOTO GP-ben az ENEOS motorolajok mindenütt helyt állnak. A fejlett technológia segíti a közúti közlekedésben részt vevő autók teljesítményének kiaknázását, nap mint nap.

 

ENEOS Dakar Team

 

 

64214212.jpg