Tartalomjegyzék

Általános szerződési feltételek

A jelen ÁSZF tartalmazza az eneos-olaj.hu (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:
 

A Webáruház címe:

http://eneos-olaj.hu
 

Ügyfélszolgálat:

2040 Budaörs, Iparos utca 14.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: 06 (23) 431-000
 

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait és nem küldhet megrendelést sem.
 

A megrendelés lépései:

1. A megrendelés összeállítása
2. A kosár használata
3. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
4. A megrendelés elküldése

A rendelés elküldése előtt a vevő felelőssége, hogy a megjelenő adatokat (egységár, kiszerelés, mennyiség) ellenőrizze és amennyiben szükséges, módosítsa a tételeket az igénye szerint, mielőtt a rendelést érvényesíti. Hiányos, vagy téves elérhetőség (Név, cím, Email cím, telefonszám) esetén megtagadhatjuk a teljesítést az elállás jogán.


Az adásvételi szerződés létrejötte:

1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.
4. A számla kiállítója és a szállítás intézője a Szakál-Met-Al Zrt. Név: Szakál-Met-Al Zrt. Székhely: 2040 Budaörs, Kamaraerdei út 9/c. Cégjegyzékszám: 13-10-042343 Adószám: 27874745-2-44 e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefon: +36 (23) 431-000
 

A termék lényeges tulajdonságai

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.
 

Árak

A webáruházban ÁFÁ-val növelt (bruttó) eladási árak jelennek meg. Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek adatlapjain találnak.
Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál (akár az egység ár * mennyiség vonatkozásában), fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A feltüntetett kedvezményes árak csak az eneos-olaj.hu oldalon történő vásárlás esetén érvényesek!
 

Személyes átvétel

A megrendelt termékek személyesen is átvehetők a magyarországi kizárólagos importőr szaküzleteiben, 8-17 óra között. Az elérhetőségeiket az alábbi linken találhatják: Magyarországi kizárólagos importőr.

 

Kiszállítás

1a. A szállítás egész ország területén egységes tarifa alapján történik amennyiben a kiszálíltást a GLS Magyarország végzi. (Elérhtőség a linkre kattintva)
1b. A szállítás egész ország területén többféle tarifa alapján történik amenyniben a kiszállítást / kézbesítést a Magyar Posta intézi. Szállítási költségkalkulátor a linkre kattintva érhető el
2. A kiszállítás várható időtartama 2-3 munkanap.  Amennyiben legkésőbb 72 órán belül nem kapja meg a terméket, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiszállítással kapcsolatban!

A rendeléssel kapcsolatban érdeklődni munkanapokon 13:30 - 17:30 között  a 06 (20) 930-9550 számon lehet.

A kiszállítás megkönnyítése érdekében, kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol Ön rendszerint napközben, általános munkaidőben elérhető. A szállítás kizárólag Magyarország területén vehető igénybe!
 

Lehetséges fizetési módok

1. Személyesen, készpénzben (illetve bankkártya, mobil fizetés) az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel)

 

Mindent megteszünk azért, hogy az oldalaikon megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Mindazonáltal nem vállalunk felelősséget az esetlegesen előforduló hibákért, különösen:

  • a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből eredő károkért,
  • az esetlegesen előforduló katalógushibákból, helytelen műszaki információkból eredő károkért,
  • tévesen közölt készlet-adatokból eredő károkért,
  • késedelmes kiszállításból eredő károkért.

Javasoljuk, hogy mindig a gyártó által javasolt viszkozitású és teljesítményszintű olajat válassza! Amennyiben kérdéses az adott motorhoz tartozó olaj, úgy kérje szakember segítségét, vásárlás előtt! A megrendelt olaj a vevő saját döntését tükrözi, a felelősség a vevőt terheli esetleges kár bekövetkeztekor, nem megfelelő olaj használatával kapcsolatban.


"Hosszú, tartós életet a motornak!"